FC Gruppen anställer välrenommerad bartender.

FC Gruppen anställer välrenommerad bartender.

Förra året debuterade han i bartender SM. En tredje placering i finalen, vinnare i kategorin årets debutant och en utmärkelse för bästa dekoration.

Måndagen den 9 januari börjar han som ny barchef på FC Gruppen.
Varmt välkommen in i gänget Tomislav “Tommi” Komljenovic!!

En bartender med passion som verkligen älskar sitt jobb och som ständigt vill utvecklas. En bartender som har glimten i ögat och kan känna av hur gästen mår. Vare sig det är i en lugn bar, restaurang eller nattklubb så ska man få gästen att må bra och känna sig trygg.

”Den bästa känslan som finns är när man gjort något som får gästen att skratta och samtidigt bli överraskad och så borde det vara varje gång”

Tommi har genom många års hårt slit skaffat sig en gedigen erfarenhet genom att jobba och driva många ställen, allt från cocktailbarer, restauranger och nattklubbar i olika miljöer. Tommi har jobbat med prisbelönta bartenders från hela världen, lyssnat och lärt något nytt för varje dag. Med hundratals besök på framgångsrika och erkända nattklubbar och cocktailbarer runt om i världen skapat sig en uppfattning om vad alla yrkesmän anser vara de viktigaste kunskaperna för en bartender. Och har nu samlat dem i sina meriter.

Tommi berättar om sina visioner för FC Gruppen
”Mitt mål med FC Gruppen kommer vara att lägga fokus på drycken och att baka in detta som en del i upplevelsen. Självklart är VY Skybar en rolig utmaning och en helt unik bar i Jönköping som jag ser fram emot att få vara med och skapa. ”

Förutom som barchef anställs Tommi som projektledare i FC Gruppen.

 

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling