Alla restauranger

Restaurang Guvernören - hjärtat i vår verksamhet.

Detta är en av Jönköpings största och mest besökta lunchrestauranger. Här avnjuter du god och vällagad mat som alla uppskattar. Vegetariskt, husman, hälsokost, ja här finns något för alla smaklökar.

Restaurang Spira - lunch, teatermeny och fika

Restaurang Spira har något för alla. Här serveras du vällagad mat tillsammans med ett utsökt salladsbord. Inga gäster går hungriga från restaurang Spira.

Vy restaurang och Skybar - restaurangen med utsikten

Med fönster från golv till tak kan du inte annat än att njuta av den vackra utsikten när du äter eller fikar här. Den utsökta maten i kombination med utsikten är en fullträff där du fyller på med ny energi inför veckan som kommer.

Sajens mat & möten - restaurang och mötesplats

Den perfekta platsen för ett möte. Här kan du alltid njuta av hemlagad mat och/eller fika i en modern och avslappnad miljö.

Arken - restaurangen för alla

Arken som ligger på Högskolan för lärande och kommunikation är en trevlig mötespunkt för såväl studenter och lärare men även andra besökare. Hungrig eller bara fikasugen? Här finns något för alla!

Svarta lådan - en unik matupplevelse

Svarta lådan är en unik restaurang som bjuder på såväl unik matupplevelse som unik atmosfär. Restaurangen som är byggd i en 12 meter lång container är unikt!

Om FC Gruppen AB

Vi är ett heltäckande eventbolag som erbjuder service inom catering,event, restaurang, hotell, företagsevent och konferenser. Oavsett om du ska anordna något för 5 av dina medarbetare eller håller på att planera en resande kongress för 700 deltagare kan vi hjälpa till med allting från första planeringsdagen till utvärderingen efteråt. 

Läs mer ››

Rädda barnen
visita-logo
rforetag-logo

Adressuppgifter

FöretagsCatering AB
Brunnsgatan 2 (besöksadress)
Box 540 (postadress)
551 17 Jönköping

Tel: 036-30 54 10

Fax: 036-30 54 14

Epost: info@fcgruppen.se

Ring och boka

Ring och boka event, konferens och catering hos oss på FC Event & Företagscatering

036-30 54 10

info@fcgruppen.se

Design & utveckling