fbpx

5 tips för en lyckad catering

Slappna av!
Gästen gör festen. Oavsett hur många du bjuder eller vad du bjuder på så är alla där för att vara tillsammans. Glöm inte bort att slappna av och glädjas av dina gästers sällskap!

Var tydlig!
De allra flesta uppskattar en tydlig inbjudan. Vad har festen för klädkod, förväntas presenter, vilken tid ska man vara på plats och får barnen följa med. Besvara så många frågor som möjligt i inbjudan så undviker du nervositet och missförstånd.

Planera i tid
Var ska festen vara, ingår städ, vem ska fixa maten och vilka skyldigheter har jag som arrangör. Ju tidigare du skaffar dig dig all information desto bättre.

Vad ska serveras?
Vad passar bäst för just din fest? Är det en tre-rätters middag eller kanske en buffé? Valet mellan sittande middag och gående gör stor skillnad inte bara för maten utan även för miljön och känslan på festen. Vill du ha gästerna till bords hela kvällen eller lite mer avslappnat på buffé.

Allt det andra..
Förutom god mat och en trevlig dukning kanske det ska vara någon underhållning. Lekar, musik eller tal. Vi hjälper dig gärna med idéer eller att boka.

Vi på FC Gruppen har arrangerat 1000 tals fester och hjälper dig hela vägen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna

Elmia Golf Center

På Elmia kan du nu under vintern golfa i simulator och bland annat spela Pebble Beach och Royal Troon där Stensson van sin major. Självklart

Pop up restaurang i Habo

Nu har vi öppnat vår pop up restaurang i Habo. Restaurangen hittar du utanför Lagerbutiken. Vi har öppet måndag- fredag 07:00- 14:00 och serverar frukost