fbpx

CATERING & RESTAURANGER

FC GRUPPEN PÅ ELMIA

Elmia

Från och med den 1 januari 2019 är vi stolt matleverantör till Elmia och driver alla restauranger och caféer på mässområdet. Vare sig du är utställare, arrangerar en konferens eller är besökare till någon mässa kan du förvänta dig ett brett urval av mat och dryck med fokus på närproducerat. Vi tycker om när det gör lika gott som det smakar och serverar en genuin matupplevelse.

Vi driver 9 permanenta restauranger, caféer och kiosker på mässområdet, allt under samma tak. Utöver dessa levererar vi även direkt till monter och ibland bygger vi upp tillfälliga serveringar.

Med våra konferenspaket hoppas vi kunna ge er den perfekta inramningen till er konferens på Elmia. Matupplevelser är ett sätt att tanka energi och fokusera på det goda samtalet och den goda maten.

Ska du till en mässa på Elmia och vill beställa montercatering? Eller vill du som besökare veta vilka restauranger och caféer som är öppna under ditt besök?

”Maten blir allt viktigare i möten mellan människor och är en central del av helhetsupplevelsen på Elmia.
Vi är övertygade om att FC Gruppen är rätt partner för att förstärka detta genom att spegla regionen med högkvalitativ och närproducerad mat och dryck.”

Lotta Frenssen, VD för Elmia

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies