fbpx

En Magisk jul, FC Gruppen släpper sin största produktion hittills.

FC Gruppen lanserar ett helt nytt upplevelsekoncept inför vinterns julbord, något som aldrig tidigare genomförts i Jönköping.

Vi garanterar en magisk upplevelse med gatumusikanter, karusell, isbana, marknadsstånd, eldkonstnärer, trollkarlar, granar och tomtar. Allt en jul borde innehålla och mycket mer! Förutom detta en storslagen julshow med över 15 musiker och artister och ett stort vällagat julbord.

Vi tror på att sälja upplevelser i allting vi gör och när det kommer till julen kände vi att det var dags att ta det till en ny nivå. December är många gånger grått och tråkigt men hos oss är det garanterad julfeeling. Förutom en fantastisk julshow med otroligt duktiga musiker kommer vi att bygga ett stort vinterland. Vinterlandet fylls med allting som är magiskt med julen; isbana, karuseller, marknadsstånd, snö, isbar, shuffleboards och gatumusikanter, ja listan kan göras lång säger William Axelsson, VD för FC Gruppen.

Vidare säger Jonas Lundin som är regissör för showen: Att kunna skapa den här upplevelsen, helt vädersäkrat, känns otroligt spännande. Något liknande har aldrig skapats i Jönköping innan och vi kommer kunna locka gäster långt utanför länets gränser. Julupplevelsen släpps initialt för sju shower i december och kommer byggas upp i en av mässhallarna på Elmia i Jönköping.
Idag öppnar försäljningen på riktigt (www.enmagiskjul.se) men redan sedan veckor tillbaka har man sålt över tusen biljetter, ett datum är dessutom redan slutsålt.Under planeringen av showen har ryktet börjat sprida sig i stan om att En magisk jul ska äga rum i Jönköping. Flertalet företag och privatpersoner har därmed velat boka för att säkra sin plats så vi märker att intresset är stort vilket är väldigt roligt säger Hilda Svensson som är marknadsansvarig för En magisk jul.

OM SHOWEN

“I ett magiskt vinterlandskap välkomnas du av sprakande eldkorgar. När entrédörrarna öppnas till julens magiska värld har Elmias förvandlas till något helt annat än vad du är van vid.Det är sång, musik i varje hörn och du kan gå runt bland marknadsstånd och känna doften av nykokta polkagrisar och brända mandlar. Eller varför inte snöra på skidskorna och ta en sväng på konstisbanan.
När musiken börjar från bankettsalen är det dags att sätta sig till bords. Showen kan börja! Från scen kommer ni få höra julens bästa musik i ett fartfyllt program samtidigt som du får njuta av nygriljerad skinka och janssons frestelse.
Kockarna har förberett och dukat fram det bästa från julbordet till en stor buffé. Förutom julbordet är givetvis vårt fantastiska gottebord uppdukat, här kan du smaska på nykokta kolor, söta karameller, ostkaka och seg knäck. Det kommer bli en fantastisk kväll från början till slut och garanterat en upplevelse du sent kommer glömma!”

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

LUNCH PÅ ARNE BAGERI & BUTIK

Det stämmer, Arne har premiär för sin lunch imorgon!Måndag – Fredag mellan 11-14 har du möjlighet att äta en vällagad husman, sallad, bröd, valfri dryck,

Lustfyllt har blivit med brunch

Äntligen kan vi gå ut med nyheten att Lustfyllt har premiär för sin brunch nu på lördag 25/9. Alla söndagar framöver har du möjlighet att

TRE UTSÅLDA KVÄLLAR!

Vilken succé, redan tre utsålda kvällar av En Magisk Jul!Och det blir ingen magisk jul utan vår magiska Laila Adèle. Laila som besitter en av