fbpx

Evenemang

Diggiloo

Diggiloo

Läs mer

Låt oss arrangera ert evenemang!

FC Event

FC Event har många års erfarenhet av att arrangera möten mellan människor. En av våra styrkor är vår storlek. Kontakta oss för ett möte!
Till FC Event

Evenemang

FC Gruppen arrangerar, är medarrangör eller leverantör till massvis med olika evenemang varje år. Vi är grundare till evenemang som Jönköpings största afterwork, Jönköpings oktoberfest, Jönköpings fotbollsgala samt driver sedan 2017 Jönköpingsgalan. 

Förutom dessa är vi stolt partner och medarrangör till Stjärnklart i ett antal städer, Jönköpings största nattklubbskoncept ”OPA” och ”Måndag JKPG”, leverantör i kulturhuset Spira och matleverantör till Sveriges största sommarturné Diggiloo. Förutom alla publika event vi varje år arrangerar så hjälper vi även företag och föreningar att arrangera och genomföra alla typer av evenemang. 

Kontakta oss så berättar vi mer! 

Diggiloo 2020

FC Gruppen åker återigen med på Sveriges största sommarturné! Diggiloos ambition är att kunna erbjuda något för fyra generationer, både på scenen men även allt runtomkring. FC Gruppen står för försäljning och servering av all mat och dryck på de stopp som vi följer med på. Allt från fika och godis i picknickkorgen till fullständiga måltider i temporära restaurangområden.

Jönköpings största julfest!

Den 6e och 7e december förvandlades Kinnarps arena från hockeyarena till en fullständig show- och festlokal! Kvällarna var fullspäckade med glitter, hits, humor och en stämning utöver det vanliga. Två helkvällar av högsta kvalité – allt levererat av Sveriges artistelit.

Måndag JKPG och OPA

2019, året som aldrig skulle bli av för OPA och Måndag JKPG blev ändå till slut av. Det var det fjärde och sista året för Jönköpings största nattklubb i de anrika Munksjömagasinen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!