fbpx

Datum

6 och 7 december

Tid

ca 17:30-01:00

Plats

Kinnarps Arena, Jönköping

Biljetter

Årets självklara julfest

Återigen slår vi upp dörrarna till årets självklara julfest – Stjärnklart 2019!

Bjud in kunder, kollegor, vänner och familj till en oförglömlig upplevelse. Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor och en stämning utöver det vanliga. Det blir helt enkelt en helkväll av högsta kvalité – allt levererat av Sveriges artistelit.

På scen ser vi rockens okrönta drottning från vårt grannland – Sanne Salomonsen. Med sig har hon även partybruden Jessica Andersson som tillsammans med Robin Bengtsson och Anna Bergendahl ger startfältet en triss i Melodifestivalvinnare. Dessutom har vi med oss Idolfinalisten och stjärnskottet Hanna Ferm och latinorytmernas mästare Mendez. Som om det inte vore nog bjuds det på ännu mer feststämning med Kaliffa & Jensa från Hoffmaestro.

Vi garanterar en lyckad kväll med en show ni sent kommer att glömma, kombinerad med dryck och välsmakande julbord!

Varmt välkomna till Stjärnklart 2019!

Biljettpaket

JULBORD PREMIUM 

Njut av högklassig underhållning från första parkett med Stjärnklarts lyxigaste paket. Kvällen börjar med att du och ditt sällskap njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Våra Julbord Premium gäster har dryck som består av 1st öl/vin/alkoholfritt och 1st snaps. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert middagsbord, med bästa placering i arenan. Efter showen är slut fortsätter kvällen med en färgsprakande efterfest i B-hallen tillsammans med Mack5.

1295:- exkl. moms per person

JULBORD DELUXE

Njut av kvällens stjärnsprakande underhållning från middagsbordet. Du och ditt sällskap inleder kvällen med att avnjuta ett välsmakande julbord med något för alla smaker. I Julbord Deluxe paketet ingår dryck som består av 1st öl/vin/alkoholfritt. Den storslaga showen upplever ni från ert middagsbord. När showen är slut fortsätter kvällen ute i B-hallen där efterfesten fortsätter natten lång tillsammans med Mack5.

995:- exkl. moms per person

JULBORD PLUS Inled kvällen med ett välsmakande julbord med något för alla smaker. När kaffet är uppdrucket är det dags att förflytta er till de bästa platserna på läktaren där ni kommer att få njuta av kvällens storslagna show. Kvällen är dock inte slut efter det! I B-hallen fortsätter kvällen tillsammans med Mack5 och ett brinnande dansgolv.

795:- exkl. moms per person

JULBORD Kvällen börjar med att du och ditt sällskap njuter av ett julbord för alla smaker. Lagom till showstart intar du och dina gäster arenans läktarplatser där ni njuter av kvällens stjärnspäckade show. Kvällen fortsätter sedan i B-hallen där efterfesten, dansgolvet och Mack5 väntar.

595:- exkl. moms per person

SHOWBILJETT

Showbiljetten är för dig som vill koncentrera dig på vår fantastiska show och anlända lagom till att partyt startar. Vill du lyxa till det ytterligare med något gott att dricka står givetvis baren till ditt förfogande. Efter den stjärnspäckade showen fortsätter kvällen med efterfest och Mack5 i B-hallen.

295:- exkl. moms per person

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!