fbpx

Datum

1:e December

Tid

17:30-01:00

Plats

Stadium Arena,
Norrköping

Boka årets julfest

HELKVÄLL MED HÖGKLASSIG UNDERHÅLLNING
Med över trettio års erfarenhet av gnistrande underhållning bjuder vi nu in till årets fest – Stjärnklart 2017!
Stjärnklart erbjuder en unik möjlighet att bjuda kunder, kollegor och vänner på en oförglömlig kväll. Det blir en afton fullspäckad med glitter och glamour, hits och humor, magisk stämning och lyxig atmosfär – helt enkelt underhållning av högsta kvalité. Allt levererat av Sveriges artistelit.
På scen ser ni inte mindre än tre Eurovision-vinnare, Carola, Loreen och Måns Zelmerlöw, till-sammans med popprinsessan Ace Wilder, folkkära Petra Marklund och en av landets mest älskade programledare, David Hellenius. Självklart uppbackade av ett stort band och dansare.

Det blir en spektakulär kväll som ni sent kommer glömma!

Vi ger er en helhetsupplevelse med en show utöver det vanliga, kombinerad med noggrant utvald mat och dryck. Allt för att ni ska få en lyckad kväll tillsammans.

Biljettpaket

VIP BANKETT

Njut av högklassig underhållning från första parkett med Stjärnklarts lyxigaste paket. Du och ditt sällskap välkomnas till festligheterna med ett glas mousserande vin. Under kvällen avnjuts en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande viner i den stämningsfullt dukade arenan. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert middagsbord, med bästa placering i arenan. Kvällen avslutas med en trivsam efterfest för den som vill.

Paketet inkluderar välkomstdrink, trerättersmeny med tillhörande vin, kaffe samt en stjärnspäckad show.

1795:- exkl. moms per person

BANKETT

Njut av kvällens högklassiga underhållning från middagsbordet. Ni välkomnas till festligheterna med ett glas mousserande vin. Under kvällen vankas det en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande viner i den stämningsfullt dukade arenan. Ni sitter på utmärkta platser, som gör det möjligt att njuta av vår stjärnspäckade show från era middagsplatser. Kvällen avslutas med en trivsam efterfest för den som vill.

Paketet inkluderar välkomstdrink, trerättersmeny med tillhörande vin, kaffe samt en stjärnspäckad show.

1595:- exkl. moms per person

JULBORD PREMIUM

Njut av högklassig underhållning med bästa placering på läktaren med vårt premium paket. Kvällen börjar med att du och ditt sällskap njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Lagom till showstart intar du och dina gäster arenans bästa läktarplatser där ni njuter av kvällens stjärnspäckade show. Därefter fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

Paketet inkluderar julbord, kaffe och en stjärnspäckad showupplevelse.

1195:- exkl. moms per person

JULBORD

Njut av högklassig underhållning direkt från middagsbordet. Du och ditt sällskap intar era platser i den stämningsfullt dukade arenan och njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert bord med god uppsikt över scen. Kvällen fortsätter sedan med en trivsam efterfest för den som vill.

Paketet inkluderar julbord, kaffe och en stjärnspäckad showupplevelse.

995:- exkl. moms per person

JULTALLRIK

Kvällen börjar med att du och ditt sällskap minglar och njuter av en välsmakande jultallrik med tillhörande dryck. Lagom till showstart intar ni era numrerade platser på läktaren där ni njuter av kvällens högklassiga underhållning. I pausen öppnar våra barer där ni är välkomna att köpa något att dricka. Efter showen fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

Paketet inkluderar jultallrik med tillhörande dryck och en stjärnspäckad showupplevelse.

795:- exkl. moms per person

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Hitta till oss