fbpx

Studio & streaming

FC PRODUCTION

Let's create WOW

FC Production skapar minnesvärda upplevelser och ögonblick inom fysiska, digitala och hybrida event och mässor, oavsett om det gäller en enskild händelse eller en permanent installation. Konceptualisering, teknik, design och specialeffekter är aldrig målet i sig, det är bara några av de medel vi använder på resan mot slutdestinationen; allt som är WOW för dig.

FCP Studio

Oavsett om ni planerar för kickoff, produktlansering, konferens, utbildning, möte eller event är vår studio en plats för er. Likaså om det innebär en storskalig produktion med flera kameror, debattpanel och förinspelat material eller ska spela in en föreläsning med en person framför kameran. Vi anpassar studion efter era behov, hjälper till med helheten och tar ansvar för att ingenting lämnas åt slumpen.

GRO36

Vår studio hittar du på GRO36, ett business center och co-working hub med gratis parkering precis utanför entrén – bara en av alla fördelar med platsen. Här finns inspirerande eventytor och mötesplatser som går alldeles utmärkt att använda i kombination med studion.

Mobil studio

Med vår mobila studiouppsättning kan vi bygga en studio på den plats ni önskar; i en fabrik, på ert kontor, i en mässmonter, utanför ett nybyggnadsprojekt, i en idrottsarena eller på taket av en byggnad med utsikt över en speciell plats för er. Helt enkelt, ni bestämmer platsen – vi kommer dit!

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies