fbpx

FC Gruppen gästar sommaridyllen Lustfyllt i Habo

Läget vid Vätterns kant, bröllop och den enorma fikabuffén är starkt förknippat med Lustfyllt i Habo. Nu välkomnar man till en smakrik sommar tillsammans tack vare ett unikt samarbete krögare emellan.

För snart fem år sedan tog Christiane Petit över Lustfyllt i Munkaskog utanför Habo. Hon beskriver det som fem spännande, utvecklande och lärorika år varav det senaste har inneburit utmaningar hon aldrig kunnat föreställa sig. De har fått ändra, anpassa och även pausa verksamheten men till våren och sommaren är det klart med ett unikt samarbete.

En sommar med en tom lada fanns inte på kartan och det är alltid bättre att våga satsa på det man tror är bäst än att ångra att man inte gjort det, säger Christiane som därför tog kontakt med FC Gruppen i vintras. Vi har samma tänk när det kommer till kvalité och smakupplevelser och det är viktigt för oss att Lustfyllt fortsätter stå för personlig service och bra mat tillagad med lokala råvaror.

Christiane Petit, ägare Lustfyllt

Vi är jätteglada över det här samarbetet och ser fram emot en smakrik sommar på Lustfyllt. Här finns ytorna för att kunna välkomna gäster och ha öppet efter rådande restriktioner.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Fikabuffé med 28 olika rätter

FC Gruppens ”take over” på Lustfyllt sker i samband med 5-årsfirandet helgen den 24-25 april. Här kommer fokus ligga i att ge nytt liv åt den fikabuffé som gäster vallfärdat till Lustfyllt för, men det kommer givetvis också serveras lunch.

Just nu planerar och provbakas det för fullt i vårt bageri och jag vågar nog påstå att det kommer finnas något för alla åldrar och smaker. Vi kommer ha öppet alla dagar i veckan och förhoppningsvis tillåter både vädret och rådande läge att genomföra några extra happenings under sommaren.

William Axelsson

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

Det blir en Diggiloosommar 2023!

Sommaren må kännas långt borta men visst längtar man?Vi kan stolt presentera att vi åker ut på ännu en Diggilooturné, sommaren 2023. FC Gruppen står

CHARK SM

Nu befinner sig FC Gruppen och FC Production på plats i Göteborg, närmre bestämt Eriksberghallen. Imorgon är det dags för att kicka igång Chark SM,

Lustfyllt förvandlas till en gåta

Vill du ha mer än bara ett julbord? Då ska du besöka Lustfyllt 16 och 17 december. Mordteatern kommer på besök och under kvällen får