fbpx

FC Gruppen lanserar coronacatering.se

Coronaviruset slår skoningslöst mot flera branscher, inte minst hotell- och restaurangnäringen. Nu lanserar FC Gruppen coronacatering.se med kostnadsfri hemleverans till ytterdörren för att möta den nya verkligheten och göra livet enklare för personer som är sjuka, befinner sig i riskgruppen eller av försiktighetsåtgärder håller sig hemma. 

De senaste dagarna har var varit extremt tuffa för vår bransch, vår familj och för FC Gruppen och vi har på ett fåtal dagar förlorat enorma summor i minskad orderingång och avbokningar, säger William Axelsson, VD på FC Gruppen. Corona styr vår verksamhet just nu och coronacatering.se är ett sätt för oss att ställa om och hantera den nya verkligheten samtidigt som vi faktiskt kan hjälpa människor under den här rådande pandemin, fortsätter han. 

Initiativet startade i mitten av förra veckan och hela helgen har FC Gruppen tillsammans med Jönköpingsföretaget Digitala Framsteg byggt hemsidan som riktar sig till alla som av förekommen anledning håller sig hemma på grund av viruset: de som vabbar, jobbar hemifrån, är sjuka eller befinner sig i riskgruppen. De kommer erbjuda matpaket om en, två eller tre dagar samt några av de mest efterfrågade produkterna. Maten levereras direkt till dörren utan fysisk kontakt och behöver bara värmas upp i ugn eller mikro.

I en tid då människor isolerar sig själva som en försiktighetsåtgärd eller tyvärr insjuknat behöver vi hjälpa och finnas för varandra. Vi har jobbat med mat och catering i över 25 år så för oss var det självklart att mat och matsäkerhet är vad vi kan hjälpa till med, säger Axelsson.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

GÖR DIG REDO FÖR KARAOKE

Fredagar kör vi alltid AfterWork på Restaurang Nivå! Drycken är kall och AW-menyn är uppdaterad med goa och smakrika mellanrätter. Men är det någon AW

TECH SUMMIT 2024

14 mars har vi äran att välkomna Tech Summit till Nivå! Tech Summit är arenan där några av Sveriges främsta experter inom sälj, marknadsföring &

Denna webbplatsen använder cookies