fbpx

FC Gruppen på Sveriges största sommarturné

ÄNTLIGEN! Som vi har längtat, och nu är det snart dags igen. Vi på FC Gruppen ska återigen ge oss ut på vägarna med Sveriges största sommarturné – Diggiloo! Så här skriver Diggiloo-gänget själva om årets turné:

Det blir ett annorlunda Diggiloo i år –  begränsat antal i publiken och placering efter gällande krav på avstånd för allas säkerhet, men scenen är den samma, showen lika storslagen som vanligt och vi är säkra på att Diggiloo i år kan blir mer familjärt än någonsin. SOM vi har längtat, laddat och planerat!

diggiloo.com

Diggiloo är ett återkommande sommarnöje sedan 2003 som produceras av Krall Entertainment. FC Gruppen och Krall inledde sitt samarbete 2017, då genom produktionen Stjärnklart som hade premiär i Jönköping samma år. 2019 följde vi med som matleverantör på 18 stopp runt om i Sverige och nu är det äntligen dags igen.

Årets artister

Tusse
David Lindgren
Per Andersson
Mariette
Tommy Nilsson
Jessica Andersson
Sarah Dawn Finer
Frida Öhrn
Linda Bengtzing
Magnus Carlsson
Lisa Stadell
Kristina Lindgren

Nyfiken på turnéplanen? Den hittar du här.

Vi ses i en ort nära dig i sommar!

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna

Vi söker nya medarbetare

Efter det gångna årets tuffa utmaningar är vi otroligt glada över att kunna säga att vi nu söker nya medarbetare: en kökschef, en kallskänka och

Lunch till arbetsplatsen!

Lunch till arbetsplatsen! Många företag och organisationer börjar komma tillbaka till arbetsplatsen igen och väljer att beställa lunch direkt till jobbet. En fräsch pokebowl, en