fbpx

FC Production AB gasar mitt i krisen – hon axlar rollen som ny verksamhetschef

I takt med att allt fler vaccineras börjar också ljuset synas i tunneln för eventbranschen som kanske är en av de hårdast drabbade branscherna i den här krisen. Det menar FC Production som ser positivt på framtiden. Nu växlar de upp inför hösten och anställer en verksamhetschef med uppdrag att driva bolaget framåt och möta den ökade efterfrågan.

FC Production som är verksamma inom event och besöksnäring har normalt sin affär i publika möten, event och konserter och har därför drabbats hårt av den pågående pandemin. Nu börjar man se ljuset i tunneln och har en stark framtidstro för företaget och branschen.

Det har naturligtvis varit och är en stor och tuff utmaning som på allvar prövat vår kreativitet och möjlighet att ställa om, säger Christoffer Carpvik, en av ägarna bakom FC Production. Så här drygt ett år in i pandemin är vi tacksamma och glada över att vi tillsammans med såväl personal som kunder och partners har lyckats väl med denna omställning och kommer ta oss igenom det här och komma ut starkare på andra sidan, fortsätter han.

Evelina Hjalmarsson, som nu får förtroendet att leda bolaget framåt som verksamhetschef, kommer närmast från rollen som projektledare och marknadsansvarig på FC Gruppen. Dessförinnan arbetade hon med marknadsföring på Jönköping City. 2016 tog hon plats på listan ”Årets unga ledande kvinna” och under åren på FC Gruppen har hon arrangerat och varit delaktig i en mängd stora projekt och event, såsom Jönköpings Fotbollsgala, Stjärnklart och näringslivets årliga prisceremoni och fest Jönköpingsgalan, för att bara nämna några.

Vi ser oerhört mycket fram emot att få välkomna Evelina in i gänget till hösten. Hon har varit en del av vårt systerbolag FC Gruppen under många år så vi känner varandra väl och vet vilka styrkor hon har. När det nu är dags att ta oss ur pandemi-mode och satsa fullt ut mot ett nytt normalläge är det med glädje vi har Evelina med som verksamhetschef för att driva utvecklingen framåt. Med hennes förståelse för branschen och samtidigt nya ögon på just den här delen ser vi fram mot att fortsätta utmana, tänka utanför boxen och erbjuda och utveckla vårt erbjudande tillsammans med Evelina, säger Christoffer.

Det är med stor respekt och beundran för den resa FC Production har gjort som jag tar mig an den här rollen, säger Evelina Hjalmarsson. De är verkligen ledande inom sitt område, och jag ser fram emot att bidra med ytterligare kompetenser och idéer för framtiden. Det är med trygghet och glädje jag får arbeta med redan välbekanta ansikten och relationer i den fortsatta resan mot att bli Jönköpingsregionens självklara samarbetspartner i samband med möten, event och upplevelser.

Evelina tillträder tjänsten som verksamhetschef i augusti 2021.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

Det blir en Diggiloosommar 2023!

Sommaren må kännas långt borta men visst längtar man?Vi kan stolt presentera att vi åker ut på ännu en Diggilooturné, sommaren 2023. FC Gruppen står

CHARK SM

Nu befinner sig FC Gruppen och FC Production på plats i Göteborg, närmre bestämt Eriksberghallen. Imorgon är det dags för att kicka igång Chark SM,

Lustfyllt förvandlas till en gåta

Vill du ha mer än bara ett julbord? Då ska du besöka Lustfyllt 16 och 17 december. Mordteatern kommer på besök och under kvällen får