fbpx

FC Production

FC Gruppen etablerar nytt eventbolag i Jönköping.

Under mars månad startar ett nytt eventbolag i Jönköping, FC Production. Bolaget är resultatet av tre aktörer som gått ihop för att bli en heltäckande leverantör inom scen, ljud, ljus och teknisk projektledning. Företaget kommer rikta in sig på företagsevent, konferenser, kongresser samt mässor.

FC Production kommer ägas och drivas av FC Gruppen, Christoffer Carpvik samt Emil Ingebrigtsen. FC Gruppen bidrar med sin kompetens och erfarenhet inom event, Christoffer och Emil med spetskompetens inom området.

– Under 15 år har jag jobbat med event i olika former, allt ifrån direktsända TV-galor till Sveriges största festivaler såväl som företagsevent och mindre konserter. Att nu få gå in i ett samarbete med Emil och FC Gruppen och bidra med det jag samlat på mig under åren känns fantastiskt inspirerande och jag ser fram mot att bli en lokal uppstickare på hemmaplan, säger Christoffer Carpvik.

Emil Ingebritsen är den av delägarna som kommer jobba heltid i bolaget som driftansvarig och projektledare.

– Efter att ha gått en tid i tankar om att det vore kul att skapa något nytt, så känns det nu riktigt roligt att få gå in som delägare och starta upp FC Production tillsammans med Christoffer och FC Gruppen. Under mina år som konsult i branschen har även jag samlat på mig en ganska gedigen meritlista, så med två så starka aktörer vid min sida kan jag inte se annat än succé, säger Emil Ingebrigtsen.

FC Gruppen blir en heltäckande leverantör

– Från FC Gruppens sida är vi jätteglada att ha hittat detta partnerskap med Emil och Christoffer och att nu kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning inom våra verksamhetsområden. Detta är ytterligare ett steg för att bli en heltäckande leverantör och arrangör samtidigt som vi får utforska en ny marknad, berättar William Axelsson, driftansvarig för FC Gruppen och nu VD för FC Production.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

LUNCH PÅ ARNE BAGERI & BUTIK

Det stämmer, Arne har premiär för sin lunch imorgon!Måndag – Fredag mellan 11-14 har du möjlighet att äta en vällagad husman, sallad, bröd, valfri dryck,

Lustfyllt har blivit med brunch

Äntligen kan vi gå ut med nyheten att Lustfyllt har premiär för sin brunch nu på lördag 25/9. Alla söndagar framöver har du möjlighet att

TRE UTSÅLDA KVÄLLAR!

Vilken succé, redan tre utsålda kvällar av En Magisk Jul!Och det blir ingen magisk jul utan vår magiska Laila Adèle. Laila som besitter en av