fbpx

Fem tips för ett lyckat påskfirande

Påsken närmar sig och även i år får vi tänka i nya banor för firandet. Nedan listar vi fem tips för ett lyckat påskfirande, och det viktigaste av allt: fira med omtanke! I år har vi ett helt nytt koncept som innebär att du kan bygga din egen påskbuffé helt efter tycke och smak. Testa! (Självklart kan du luta dig tillbaka och välja vår färdigkomponerade påskmeny också!)

1. Fira utomhus

Föga förvånande som första tips, va? Ute är det nya inne! Att vara ute ger oss helt nya ytor att mötas och umgås på och visst är det så att allt blir lite härligare utomhus? Vi mår bättre, maten smakar desto godare och kanske det allra bästa; vi slipper all städning som medförs av att vara inomhus. 

2. Beställ maten 
Inte ens när det inte råder någon pandemi är det särskilt spännande att springa i matbutiker, framför allt inte inför stundande högtider. Njuter av en god och lyxig påsk gör du enklast genom att beställa maten och ägna din tid åt familj och annat som behöver fixas. Här hittar du alla smaker och rätter som hör påsken till.

3. Äggjakt 2.0
Utnyttja fördelarna med att vara utomhus och passa på och gör äggjakten extra klurig och rolig i år med en karta och ledtrådar på vägen. Självklart har vi färdigfyllda påskägg att beställa!

4. Påskpyssla
Har barnen tröttnat på att måla ägg? Destination Jönköping har tagit fram tre tips på påskpyssel hemma. Du hittar dem här

5. Glöm inte desserten! 
En god dessert är ett måste i påsk, och på påsken får man vara lov att vara extra kreativ och använda härliga färger som hör våren till. Vårt bageri har tagit fram en påskig pannacotta med smak av mango som smakar himmelskt! För de små finns roliga påskdesserter.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

GÖR DIG REDO FÖR KARAOKE

Fredagar kör vi alltid AfterWork på Restaurang Nivå! Drycken är kall och AW-menyn är uppdaterad med goa och smakrika mellanrätter. Men är det någon AW

TECH SUMMIT 2024

14 mars har vi äran att välkomna Tech Summit till Nivå! Tech Summit är arenan där några av Sveriges främsta experter inom sälj, marknadsföring &

Denna webbplatsen använder cookies