fbpx

Jobba med oss

Bli en del av oss på FC Gruppen

Inom FC Gruppen finns över 25 olika yrkeskategorier. Vi är cirka 80 heltidsanställda och över 350 behovsanställda – ett stort och härligt gäng men vi söker alltid efter nya stjärnor!

FC Gruppen är medlem i Visita, fackligt anslutna och ett utvalt R-företag.

Är du intresserad av att söka en tjänst eller veta mer?

Extrapersonal med ansvar & ansvarstillägg

FC Gruppen söker nu fler medarbetare till vår cateringverksamhet. Vi söker dig som kanske har ett annat jobb, studier eller liknande och vill jobba vissa dagar, kvällar och helger. Vi söker dig som inte bara vill jobba utan även ta ansvar. T.ex. att vara ansvarig för serveringen på ett bröllop, en lunch eller ett mindre event. Du jobbar då direkt under cateringansvarig och får innan uppdraget en genomgång och all information som behövs. Innan första arbetspasset utbildar vi oss tillsammans och du sätts in i FC Gruppens rutiner. Förutom vanlig timlön enligt kollektivavtal betalas ett ansvarstillägg ut till dessa tjänster. Är du intresserad av att jobba extra, med lite mer ansvar & lön och med en gemensam vision om långsiktighet?

Passar detta dig? Kontakta oss direkt på info@fcgruppen.se och berätta lite om dig själv så återkommer vi!

Kock

Just nu söker vi kockar till kulturhuset Spira & Elmia i Jönköping

Souschef

Just nu söker vi en souschef till kulturhuset Spira

Kallskänksansvarig Elmia

Nu söker vi en ny ansvarig till vårt kallkök på Elmia. Som ansvarig sköter du schemaläggning, menyer, koncept och arbetsleder arbetet. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt ök.

Servicepersonal Elmia

Nu söker vi serveringspersonal till vårt gäng på Elmia. Arbetsuppgifterna är servering, jobba på mässor, event, konferenser & föreställningar. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt ök.

Städ/byggnation Elmia

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt logistikgäng på Elmia. I arbetsuppgifterna ingår städ, bygga barer, möblering, byggnation inför mässor etc. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt ök.

Vi söker även behovsanställningar inom:

  • Chaufför catering
  • Kök
  • Servering
  • Disk
  • Städ
  • Byggnation/demontering
  • Bageri
  • Kassabiträde/Butik

Ansök till oss

Hör av dig till oss redan idag!