fbpx

Jobba med oss

Bli en del av oss på FC Gruppen

Inom FC Gruppen finns över 25 olika yrkeskategorier. Vi är cirka 80 heltidsanställda och över 350 behovsanställda – ett stort och härligt gäng men vi söker alltid efter nya stjärnor!

FC Gruppen är medlem i Visita, fackligt anslutna och ett utvalt R-företag.

Är du intresserad av att söka en tjänst eller veta mer?

Kökschef Catering och Event

Vi behöver förstärka vårt köksteam på Elmia med en kökschef, ansvarsområde catering och event.

 • Erfarenhet av köksarbete & gymnasial utbildning eller likvärdig arbetsplats
 • Kväll- och helgarbete är vanligt förekommande.
 • Individuell lönesättning
 • B Körkort krav
 • Erfarenhet som kökschef/ Souschef meriterande

  Intervjuer sker löpande, tjänst tillgänglig omgående.

 

Bankettansvarig Elmia

Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en ansvarig serveringspersonal till vår verksamhet på Elmia. Som bankettansvarig är det du som ser till att bankettmiddagar, konferensmiddagar samt mingelkvällar blir en toppen upplevelse för våra gäster.

Rollen kräver att du har erfarenhet inom restaurangbranschen som gör att du kan leda samt fördela arbetsuppgifter till personalen på ett korrekt sätt.

Du kommer att jobba nära vår driftschef som ansvarar över hela den dagliga driften

Kock

Just nu söker vi kockar till Nivå- Science Park Towers, Kulturhuset Spira samt Elmia i Jönköping

Souschef

Just nu söker vi en souschef till kulturhuset Spira

Servicepersonal Elmia

Nu söker vi serveringspersonal till vårt gäng på Elmia. Arbetsuppgifterna är servering, jobba på mässor, event, konferenser & föreställningar. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt ök.

Extrapersonal med ansvar & ansvarstillägg

FC Gruppen söker nu fler medarbetare till vår cateringverksamhet. Vi söker dig som kanske har ett annat jobb, studier eller liknande och vill jobba vissa dagar, kvällar och helger. Vi söker dig som inte bara vill jobba utan även ta ansvar. T.ex. att vara ansvarig för serveringen på ett bröllop, en lunch eller ett mindre event. Du jobbar då direkt under cateringansvarig och får innan uppdraget en genomgång och all information som behövs. Innan första arbetspasset utbildar vi oss tillsammans och du sätts in i FC Gruppens rutiner. Förutom vanlig timlön enligt kollektivavtal betalas ett ansvarstillägg ut till dessa tjänster. Är du intresserad av att jobba extra, med lite mer ansvar & lön och med en gemensam vision om långsiktighet? Passar detta dig? Kontakta oss direkt på info@fcgruppen.se och berätta lite om dig själv så återkommer vi!

Extrapersonal kök och servis till Nivå

Extrapersonal till våra events, banketter och den dagliga verksamheten sökes för vår nya restaurang NIVÅ i Science Park Towers. NIVÅ kommer att ligga på entréplan mitt i hjärtat av Science Park Towers. Den bjuder på en avslappnad miljö och är flexibel nog att kunna användas för flera grupper och event. Här ska det kännas lika naturligt att avverka en arbetsstund som att avnjuta en lunch i gott sällskap. NIVÅ är Jönköpings nya anläggning för möten, event, upplevelser och fest. Vi anställer personal löpande. Välkommen med er ansökan.

Vi söker även behovsanställningar inom:

 • Chaufför catering
 • Kök
 • Servering
 • Disk
 • Städ
 • Byggnation/demontering
 • Bageri
 • Kassabiträde/Butik

Ansök till oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies