fbpx

Jönköping största afterwork sker digitalt och gästas av Niklas Strömstedt

Jönköpings största afterwork är en mångårig tradition i Jönköping och förknippas med allt det vi längtar efter just nu; folkfest, liveunderhållning och fullsatt uteservering under sommarens antågande. För snart ett år sedan arrangerades den för första gången digitalt, och den 23 april är det dags igen.

Restaurang- och eventbranschen har utmanats rejält det senaste året och familjeföretaget FC Gruppen har kämpat med att ställa om och förnya sina arbetssätt. De är säkra på att digitala event, möten och upplevelser är här för att stanna och menar att det gäller att skapa nya typer av upplevelser. Istället för det meterlånga buffébordet har företag till exempel möjligheten att beställa en lokalproducerad tapastallrik som levereras hem till sina anställda.

Fler och fler hör av sig till oss och letar vägar för att kunna genomföra den här typen av digitala mötesplatser och upplevelser på. Jönköpings största afterwork är utan tvekan ett av våra mest uppskattade evenemang genom åren och tack vare flera lokala partners kan vi köra den digitalt igen och den här gången från en helt ny studio och med spännande inslag från staden.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Strömstedt: ”Längtar efter att möta publiken”

Jönköpings största afterwork är känt för att lyfta och ge utrymme för lokala band och artister. I år blir det inget undantag, däremot gästas aw:n dessutom av ständigt aktuella Niklas Strömstedt. Just nu syns han i det omtyckta programmet ”Tillsammans med Strömstedts” som han gör med sin fru Jenny. Med sig till afterworken har han Marika Willstedt, mest känd från programmet ”Så ska det låta” där hon varit en av lagledarna under många år

Det ska bli riktigt kul att få spela och sjunga tillsammans med Marika på Årets största digitala afterwork. Vi längtar efter att få möta publiken genom rutan och kommer bjuda på både välkända egna hits och kanske lite mer udda covers som jag varit inblandad i.

Niklas Strömstedt

Om Jönköpings största digitala afterwork

Jönköpings största digitala afterwork äger rum den 23 april med start klockan 18:00. Eventet, som är gratis och öppet för alla, sänds under ledning av Jonas Lundin från FC Productions studio belägen i Husqvarna Garden och gästas av bland annat Niklas Strömstedt. Partners är JKPG FAST, Jönköping Energi, Nybergs, Vätterhem och Wästbygg.

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna

Två nya pop up-restauranger öppnar idag

Restaurangmat hem till ytterdörren, drive-through och digitala evenemang är några av alla nya koncept som arbetats fram under pandemin inom FC Gruppen. I höstas öppnade