Event och konferens på Spira

Ett bra möte börjar på Spira

Mitt i stan vid Munksjöns östra strand ligger Kulturhuset Spira. Här möts människor under föreställningar och konferenser av olika storlek. Från det lilla styrelsemötet eller årsstämman till större föreläsningar och internationella kongresser.

I Spira finns det sex olika mötesrum med vitt skilda egenskaper fast med samma syfte: Att göra ert möte till det bästa ni haft. Oavsett om ni är 2 eller 800 personer. Kanske ska ni bjuda in till en kundträff, arrangera en bankett eller ordna med kick-off?

Nedan ser du husets olika lokaler. Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan eller kontakta platsansvarig Samuel Bergström via mail eller 036-30 54 27. 

Lokal: Utsikten

Ett rum med lysande utsikter 

Antal personer: 22

På andra balkong, högt över Munksjön med utsikt över stad och glittrande vatten ligger Utsikten, det lilla mötesrummet med de stora möjligheterna.

Projektor, duk, högtalare och wifi.

Lokal: Insikten

Antal personer: 22-100 

Insikten är det flexibla mötesrummet där möbleringen och ytan enkelt förändras efter önskemål och antal gäster. Den ligger på andra balkong och har en lugn miljö som genererar riktigt bra möten.

Projektor, duk, högtalare, trådlös mikrofon och wifi.

Lokal: Caféscenen

Antal personer: 134

Nära restaurangen med vacker utsikt över Munksjön ligger Caféscenen, ett avslappnat mötesrum med runda cafébord och upphöjd scen. Här kan man njuta av mat, dryck och underhållning samtidigt.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Kammaren

Antal personer: 60-500

Kammaren är Spiras Black Box, husets mest föränderliga rum där det möjliggörs allt från banketter, galor och konferenser till teater, konserter och dansproduktioner. I väggen finns en utflyttbar teleskopläktare med 160 sittplatser, och golvet som är specialbyggt vilar på sand. 

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Teatersalongen

Antal personer: 383

Med inspiration från John Bauers Trollskogar skapar Teatersalongen ett skönt lugn med sina gröna fåtöljer i många nyanser, där scenen får gestalta Prinsessan Tuvstarrs svarta tjärn. Scenen är till ytan den största i Spira.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Konsertsalen

Antal personer: 820

I Spiras största rum sitter både musiker och publik under samma vackra stjärnhimmel som är en exakt kopia av hur stjärnorna stod den kvällen då Spira invigdes. Konsertsalen ger en magnifik upplevelse för både gästen och arrangören med fokus på intimitet och skönhet.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Bokningsformulär

Hör av dig till oss redan idag!

Hitta till Spira

Restaurang Spira

Kulturgatan 3,
553 24 Jönköping

Länk till Google Maps

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dagens lunch, nyheter och erbjudanden från oss på FC Gruppen.

Kontakt

info@fcgruppen.se
Tele: 036-30 54 10
Fax: 036-30 54 14

Följ oss

Copyright © 2018 Företagscatering Håkan Axelsson AB.
All rights reserved. Vi använder oss av cookies. Läs mer här.

Webb & design av Digitala Framsteg