fbpx

Event och konferens på Spira​

Ett bra möte börjar på Spira

Mitt i stan vid Munksjöns östra strand ligger Kulturhuset Spira. Här möts människor under föreställningar och konferenser av olika storlek. Från det lilla styrelsemötet eller årsstämman till större föreläsningar och internationella kongresser.

I Spira finns det sex olika mötesrum med vitt skilda egenskaper fast med samma syfte: Att göra ert möte till det bästa ni haft. Oavsett om ni är 2 eller 800 personer. Kanske ska ni bjuda in till en kundträff, arrangera en bankett eller ordna med kick-off?

Nedan ser du husets olika lokaler. Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan eller kontakta direkt

Större konferenser / event (över 137 personer)
Mia Isaksson, Kulturhuset Spira
076-1054489
mia.isaksson@rjl.se

Mindre konferenser / event (upp till 136 personer)
Carolin Berntson, Kulturhuset Spira
072-2479049
carolin.berntson@rjl.se


Lokal: Utsikten

Ett rum med lysande utsikter 

Antal personer: 22

På andra balkong, högt över Munksjön med utsikt över stad och glittrande vatten ligger Utsikten, det lilla mötesrummet med de stora möjligheterna.

Projektor, duk, högtalare och wifi.

Lokal: Insikten​

Antal personer: 22-100 

Insikten är det flexibla mötesrummet där möbleringen och ytan enkelt förändras efter önskemål och antal gäster. Den ligger på andra balkong och har en lugn miljö som genererar riktigt bra möten.

Projektor, duk, högtalare, trådlös mikrofon och wifi.

Lokal: Caféscenen

Antal personer: 134

Nära restaurangen med vacker utsikt över Munksjön ligger Caféscenen, ett avslappnat mötesrum med runda cafébord och upphöjd scen. Här kan man njuta av mat, dryck och underhållning samtidigt.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Kammaren ​

Antal personer: 60-500

Kammaren är Spiras Black Box, husets mest föränderliga rum där det möjliggörs allt från banketter, galor och konferenser till teater, konserter och dansproduktioner. I väggen finns en utflyttbar teleskopläktare med 160 sittplatser, och golvet som är specialbyggt vilar på sand. 

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Teatersalongen

Antal personer: 383

Med inspiration från John Bauers Trollskogar skapar Teatersalongen ett skönt lugn med sina gröna fåtöljer i många nyanser, där scenen får gestalta Prinsessan Tuvstarrs svarta tjärn. Scenen är till ytan den största i Spira.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Lokal: Konsertsalen

Antal personer: 820

I Spiras största rum sitter både musiker och publik under samma vackra stjärnhimmel som är en exakt kopia av hur stjärnorna stod den kvällen då Spira invigdes. Konsertsalen ger en magnifik upplevelse för både gästen och arrangören med fokus på intimitet och skönhet.

Ljus och ljus. Projektor och projektionsduk.

Bokningsförfrågan

Detta är endast en bokningsförfrågan och bokning är gjord först när ni fått en orderbekräftelse till angiven e-postadress eller att vi kontaktat er via telefon.

Om ni inte fått någon bekräftelse inom två arbetsdagar ber vi er att kontakta oss per telefon.

Ni kan även boka via telefon:
036-30 54 10

Denna webbplatsen använder cookies