fbpx

Våra lokaler

En lokal för varje tillfälle

Förutom våra restauranger kan vi erbjuda ett flertal fantastiska anläggningar i Jönköping.
Alltifrån den fantastiska utsikten i IKHP-Stugan i Huskvarna till en maffig bankett på isen i Kinnarps Arena.
Vi har lokalerna och resurserna att hjälpa er med såväl den lilla som stora tillställningen.

Våra lokaler

VY i Munksjöstaden

Eventområdet Guvernören

I Jönköpings nya landmärke vid södra Munksjöns strand ligger VY Restaurang. Restaurangen vetter mot Munksjön, har fönster från golv till tak och präglas av skandinavisk design. Runt det cylinderformade huset ligger uteserveringen med ett unikt läge vid sjökanten.

Kapacitet: 100 personer
Yta: 400m2 

Precis utanför restaurang Guvernören har vi ett stort grönområde där vi varje år bjuder in till afterwork för tusentals personer, oktoberfester och arrangerar massvis med event åt våra gäster. Charmen med ett stort tält i det gröna, mitt i city, kombinerat med restaurangen ger ett event av toppklass.

Kapacitet: 300 gäster
Yta: 1000m2 grönyta
Matsalar: 4

Science Park

IKHP-Stugan

Lyckade möten mellan människor kräver olika sorters mötesplatser. Mitt i centrala Jönköping har vi på FC därför ett eget konferenscenter på 750 kvadratmeter anpassat för att inspirera till både stora och små event. Konferenscentret ligger i Science Park som är den givna mötesplatsen för innovativa företag och drivna entreprenörer.

Kapacitet: 4-150 personer
Yta: 750m2 

IKHP har lokaler för konferens, bröllopsfest, kick-off, after work eller företagsfest och andra event eller tillställningar.
De nyrenoverade lokalerna finner ni på Huskvarnabergets höjd över Vättern och Jönköping. IKHP- stugan är en plats för möten och upplevelser med en oslagbar utsikt och närhet till naturen i en inspirerande miljö.

Kapacitet: 180 personer

Sajens Mat & Möten

Sajens mat & möten är en nyetablerad restaurang & mötesplats i Jönköping som öppnade den 21 januari 2013 . Här får du i en modern miljö avnjuta mat tillagad från grunden. Varje vardag serveras såväl kaffedrinkar som hembakat fika, smörgåsar, dagens lunch och stående rätter.

Kapacitet: 150 personer

Vi hjälper er hitta rätt lokal​

Detta är endast en bokningsförfrågan och bokning är gjord först när ni fått en orderbekräftelse till angiven e-postadress eller att vi kontaktat er via telefon.

Om ni inte fått någon bekräftelse inom två arbetsdagar ber vi er att kontakta oss per telefon.

Ni kan även boka via telefon:
036-30 54 10