Stående rätt:
Schnitzel ”Cordon Bleu” från Smålandskött med Brostorps stora blå, Wadstens flatrökta skinka och Café De Paris-smör

Måndag:
Öländsk kycklingfilé med skånsksenapssås och potatispuré
Veg: Svamp och tomatragu med potatispuré

Tisdag:
Plommonspäckad fläskkarré från Småland med gräddsås och kokt potatis 
Veg: Frittata med svamp och tryffel serveras med olivsallad och aioli  

Onsdag:
Baconlindad köttfärslimpa på svenskt kött med champinjonsås och rostad potatis 
Veg: Örtbakad portabello med confiterade tomater, rostad potatis och örtcrème

Torsdag:
Mustig köttgryta på Småländskt högrev och ris
Veg: Kryddig linscurry med ris och crème fraiche

Fredag:
Biff ala Lindström med stekt ägg, skysås och rostad potatis
Veg: Falafel med hummus, tahini, baba ganoush och libabröd