fbpx

Moneybrother 18 juni, Södra Munksjön

Vi vill att det ska hända roliga saker i Jönköpings nya stadsdel SkeppsbronLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I sommar satsar vi därför stort på musik- och filmupplevelser. Välkommen på konsert eller bio i en unik miljö på Kvarteret Ödlans innergård. Nedan hittar du hela programmet för Sommar i Skeppsbron.

Vad behöver man egentligen mer än härlig musik i en unik innergårdsmiljö med några av Sveriges största artister? Kanske en filmkväll eller två under bar himmel? Toppa upp det med kvällssol, lite god mat och gärna trevligt sällskap så tror vi att sommarens skönaste upplevelse är säkrad.

Under nio tillfällen i sommar har du möjlighet att gå på konserter och utomhusbio på Kvarteret Ödlans innergård. Sommar i Skeppsbron arrangeras av det kommunala bolaget Södra Munksjön Utvecklings ABsom vill fylla området med liv, innehåll och roliga händelser även när stadsutvecklingen pågår.

KLICKA HÄR FÖR BILJETTER OCH MER INFORMATION

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

FC Gruppen lämnar VY

Idag (17 juni 2022) är sista öppetdagen för oss på VY. 6 roliga, utvecklande och galna år blev det. Luncher, konferenser, event, shower & klubbkvällar.

ALLT TILL STUDENTEN

”Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår!” Äntligen är det snart dags för examen och studentfiranden igen! I år utan restriktioner och