fbpx

Event på Nivå

Nivå är Jönköpings nya anläggning för möten, event, upplevelser och fest!

De där magiska ögonblicken som stannar kvar i minnet. Genomarbetade upplevelser och koncept, skräddarsydda för att lyfta och stärka ditt varumärke.

Det är de stunderna vi brinner för.

Om eventlokalen

Nivå är platsen där människor möts. En plats där möten för oss tillsammans och stärker relationer. Eventlokalen har en unik uppbyggnad och kan utformas på flera olika sätt. Välj vilket som passar ditt event.

400 gäster på middagar, gala och dinnershow eller 700 personer stående vid mingel och livescen. Lokalerna är byggda för att skapa upplevelser och snabbt kunna byta karaktär. 

Oavsett om det är ett litet mingel till något extraordinärt. Vi tar fram ett upplägg utifrån dina behov och önskemål, det har vi gjort sedan 1993. Låt oss skapa magi tillsammans.

 

FC Gruppen är din kompletta samarbetspartner och leverantör när det kommer till event och Nivå är den ultimata anläggningen.

Vi komponerar ihop hela upplevelsen. Mat, dryck och underhållning i fantastiska lokaler.

En hybridlokal med tillhörande foajé och utställningsyta på över 1000 kvm. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken, allt från kök till belysning, ljud och ljus. Nivå har lokaler som bjuder in till kreativa möten skapar förutsättningar för lärande och glädje.

Hör av dig så berättar vi mer!

 

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies