fbpx

Möten på nivå

Välkommen att ta dina möten till en ny nivå tillsammans med oss. Vi tar emot sällskap på mellan åtta och femhundra personer och erbjuder toppmoderna möteslokaler tillsammans med en genuin, lokalproducerad matupplevelse.

Vilket möte vill du boka?

Kongresser

Söker du en plats för en stor kongress i hjärtat av staden? Vi erbjuder toppmoderna faciliteter för upp till 500 deltagare i biosittning. Vårt team bistår med lokalerna, teknisk utrustning, måltider och kvällsarrangemang för att göra ditt event minnesvärt.

Konferenser

Håll din konferens på Jönköpings senaste landmärke, komplett med egen takterrass i konferensrummet eller på vårt lättillgängliga eventplan. Njut av en fantastisk utsikt och moderna faciliteter som garanterar en oförglömlig konferens.

Hybridmöten

Nivå passar alla mötestyper, såsom kickoffer, produktlanseringar, konferenser och utbildningar. Vi anpassar oss efter era behov, vare sig det är en storskalig produktion eller en enkel föreläsning. Vi tar hand om detaljerna och säkerställer att inget lämnas åt slumpen.

Våra möteslokaler

Sky Lounge & Sky Meeting

Ligger på våning 11 med fantastisk utsikt över Jönköping. Här kan ni vara upp till 16 personer i styrelsesittning och till konferensrummet finns en egen lounge med terrass som passar för fika eller mingel upp till 40-50 personer.

Eventlokalen

Finner du på våning två på vårt eventvåningsplan. Eventlokalen är flexibel, använd hela eller dela upp i två mindre rum. Kan möbleras med allt från biosittning till bankettdukning. Eventlokalen måste upplevas live, boka in en visning så berättar vi mer.

Hörnrummet

Ligger lättillgängligt på våning två på vårt unika eventvåningsplan med magisk takhöjd och fönster från golv till tak i tre väderstreck. Lokalen tar upp till 80 personer i biosittning.

Cube & Corner

Är ett konferensrum med vikvägg som delar av lokalen. Använd hela eller bara något av rummen. Mötesrummet tar upp till 50 personer.

Restaurang Nivå

Restaurangen finner du på entréplan. Abonnera hela restaurangen eller delar av den för möten eller middagar.

Är ni en större grupp som under begränsad tid av er konferens behöver fler breakoutrooms än vad vi erbjuder ovan? Vi har ett gott samarbete med Jönköping University som ligger rakt över vägen och kan där erbjuda fler mötesmöjligheter. Kontakta oss så berättar vi mer.

Mat & dryck till ditt möte

Vi på FC Gruppen kommer göra allt för att erbjuda dig och dina gäster en genuin matupplevelse i samband med ert besök hos oss. Vi lagar all mat från grunden på lokala råvaror och bakar allt bröd och kakor i vårt eget bageri. Vår matlagning utgår från det traditionella svenska köket med moderna smaker och kreationer.

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies