Vecka 33
Stående rätt:
Elmias wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon (Svensk färs)
Måndag:
Helstekt kotlettrad från Småland med grönpepparsås, rostad potatis och bakad tomat
Pestobakad lax med aioli, rostad potatis och bakad tomat
Medelhavsrisotto med tomater, pesto och rostade solrosfrön
Tisdag:
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Fisklasagne med spenat och fetaost
Stekt grillost från Najas i Norrköping med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Onsdag:
OBS! Restaurangen abonnerad denna dag pga. mässa, men du kan fortfarande beställa dagens lunch via catering
Rödvinsbrässerad nötbog från Ölanda Säteri med potatispuré, rödvinssås och pepparrotscrème
Torskrygg med blomkålspuré, räksmör och kokt potatis
Morotsbiff med fänkålscrème, ruccola och kokt potatis
Torsdag:
OBS! Restaurangen abonnerad denna dag pga. mässa, men du kan fortfarande beställa dagens lunch via catering
Köttgryta med svamp, sidfläsk och rostad potatis(Svenskt nötkött)
Panerad sej med dansk remouladesås och dillslungad potatis
Trädgårspaj med ärtsallad och dansk remouladesås
Fredag:
Schnitzel “Cordon Bleu” på Smäländskt kött med kaprissmör, rödvinsreduktion och rostad potatis
Torskrygg med stuvad grönkål och kokt potatis
Veganskt chiligryta med ris, harissa, smetana och nachochips