Vecka 48
Veckans fisk
Panerad fisk med rödbetor, kapris, skirat smör och dillslungad potatis
Stående rätt
Elmias wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon (Svensk färs)
Måndag
Korvgryta med chilipicklad rödlök, ris och smetana (NP)
Vegansk chiligryta med picklad rödlök, ris och smetana (M)
Tisdag
Kalvbog med stuvad svamp och krossad potatis (NP)
Veggobiff med stuvad svamp och krossad potatis (M)
Onsdag
Rökt nötfärslimpa på färs från Bjursund med riskaka smaksatt med chorizo och rostad majscrème (NP)
Grönsaksgratäng med örtcrème (M)
Torsdag
Mustig köttgryta med aioli och basmatisris (NP)
Grönsaksragu med basmati ris och aioli (M)
Fredag
Koreansk fläsksallad med glasnudlar, gochujangdressing och picklade grönsaker (NP)
Vegansk koreansk sallad med glasnudlar, gochujangdressing och picklade grönsaker (M)
*M = Miljömärkt
** NP = Närproducerat