Vecka 9
Måndag:
FC Gruppens köttbullar på svenskt kött med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Tisdag:
Stekt fläsk från småländska gårdar med raggmunk och rårörda lingon
Onsdag:
Pytt Bellman på svenskt kött med stekt ägg, saltgurka och inlagda rödbetor
Torsdag:
Småländsk fläskfilégryta med äpple från Rudenstam, svamp, örtcrème och ris
Fredag:
Högrevsburgare från Bjursund med rökt sidfläsk från Vaggeryd, syrad rödlök, kruspersilja, chilimajonnäs och rostad potatis
Stående rätt:
Elmias Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon
(vid catering kostar denna rätt 135 kr exkl. moms)
Veckans fisk:
Veckans fångst med blomkålspuré och currysmör
Veckans vegetariska:
Rödbetsbiff med honungs bakat päron och getostcrème