fbpx

POP UP HABO

Pop up restaurang

Hösten 2020 lanserade vi ”hemcatering pop up restaurang”. Restauranger på 6 kvm som varje dag måndag- fredag serverar svensk husmanskost till lunch. Maten tillagas av våra duktiga kockar på Elmia med lokala råvaror. 

JUST NU STÅR RESTAURANGEN I HABO.

Varmt välkommen att besöka oss, vi finns utanför lagerbutiken i Habo och har öppet vardagar 11:00-14:00. 

Du vet väl att du även kan förbeställa annan mat från FC Gruppen och hämta upp och betala i lådan? Vad sägs om sushi, poke bowls eller mackor. Beställning senast kl 08:00 samma dag. 

Lunch utkört till jobbet? Klicka här

Kvm
Kl. 11:30- 11 :30
Öppetider Måndag till fredag
Gäster i snitt per dag

Dagens lunch

Dagens lunch inkl. färsk bröd från eget bageri samt grönsallad. 

Pris inkl. moms 90:- 

Fråga gärna personalen vad maten innehåller.

*FC Pris är priset för dig som betalar med FC Kortet. FC Kortet köper du i någon av våra restauranger och använder som ett betalkort. Med kortet får du 10% på alla dina köp (förutom tobak och alkohol).

Boka restaurangen

Vår popup restaurang flyttas enkelt och är bokningsbar för event och olika typer av tillställningar. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Hemcatering.se

Hemcatering.se är en del av FC Gruppen. Här hittar du färdiglagad restaurangmat med hemleverans till privatpersoner. 

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Mordteatern gästar Lustfyllt

Mordteatern återvänder till Lustfyllt den 5 och 6 november, nu med succéföreställningen ”Den sista Dansen”. En lustfylld kväll under 20-talets dekadens förvandlas till en dödlig

Welcome back to work

Hur beskriver man egentligen den där känslan, när allting bara… stämmer?  Känslan när dofter, smaker, färger och ljud smälter samman till det där odefinierbara. Den