Vecka 26
Måndag
Spiras knaperstekta svenska fläsk, serveras med löksås, kokt potatis och rårörda lingon.
Ugnsbakad zuchini, serveras med parmesan, citronsås och semitorkade tomater.
Dagens fångst serveras med riven pepparot, hackat ägg och dill creme fraiche.
Tisdag
Varmrökt svensk fläskfile, serveras med bbq sås, rostad potatis och bakad tomat.
Smörbakad Svensk rotselleri, serveras med kapris och dragonsmör.
Dagens fångst serveras med svenska haricot verts och en gräddig tomatsås.
Onsdag
Spiras pytt i panna på svenskt kött och grönsaker, serveras med inlagda rödbetor.
Vegetariska frikadeller på vegetarisk färs och bönor, serveras med tomatsås och rostad potatis.
Dagens fångst serveras med chillipicklad svensk rödkål och soya lime mayonaise.
Torsdag
Spiras porterstek på svensk fransyska, serveras med gräddsky, ångade ärtor och svartvinbärsgele.
Lins och kikärtsbiffar, serveras med panerad stekost och mango chutney.
Dagens fångst serveras med gräddkokt svenskt matvete, parmesan och bladspenat.
Fredag
Boeuf borgignon, serveras med svensk svamp, sidfläsk och steklök.
Spiras rödbetsbiffar serveras med gräddkokt matvete och västerbottenost.
Varmrökt lax, serveras med krämig färskpotatis sallad och rädisor.
Vecka 27
Måndag
Spiras pannbiffar på svenskt kött, serveras med tomatsalsa och rökt aioli.
Portabellosvamp fylld med najas krämiga stekost, serveras med persiljepesto och rostad potatis.
Dagens fångst serveras med rostad sötpotatis och citronmayonaise.
Tisdag
Spiras järpar, på svenskt kött, serveras med potatisstomp och örtmayonaise.
Morotsbiffar på närodlade morötter serveras med chillisalsa och potatisstomp.
Dagens fångst serveras med brynt örtsmör och ångade svenska bönor.
Onsdag
Spiras biff stroganoff på svenskt kött, serveras med saltgurka och syrad grädde.
Sirapsrostade knippmorötter, serveras med granatäppelchutney och myntayoghurt.
Dagens fångst serveras med bakad aubergine och tzatsiki.
Torsdag
Spiras biff Lindström på svenskt kött, serveras med lokalt odlade betor, kapris och brynt smör.
Kroppkakor fyllda med svensk svamp, serveras med rårörda lingon och brynt smör.
Dagens fångst serveras med ångad pak choy och sås på röd curry och kokosmjölk.
Fredag
Grillad svensk fläskytterfile, serveras med pitabröd och picklade grönsaker samt aioli.
Marinerade och bakade sommargrönsaker, serveras med färsk romat och majssalsa samt pitabröd.
Dagens fångst serveras med svenska rödbetor, kapris och brynt smör.