fbpx

Semifinalen sänds på storbildsskärm i Munksjömagasinen

Ingen storbildsskärm utanför Spira, meddelade FC Gruppen. Tack vare gemensamma krafter med OPA bjuder man nu in till Munksjömagasinen i samband med morgondagens semifinal – även i år helt gratis!

För en tid sedan meddelade FC Gruppen, som arrangerade VM på Spira i fjol, att de inte skulle sända årets fotbolls-VM på samma vis. Den ekonomiska risken var helt enkelt för stor. Under ett samtal med Filip Jenven och Jonas Vogel som driver nattklubben OPA hittade man en gemensam lösning.

–  Det var självklart för oss att öppna upp dörrarna till OPA för det här, säger Filip och Jonas. Jag var själv på plats och upplevde stämningen i fjol och är säker på att stämningen i Munksjömagasinen kan nå minst samma nivå, fortsätter Jonas.

–  Samarbetet med OPA möjliggör för oss att vara inomhus och vädersäkra eventet vilket innebär att vi sänker den ekonomiska risken på ett plan, säger Evelina Hjalmarsson, marknadsansvarig på FC Gruppen. Beslutet har aldrig grundat sig i huruvida det är dam- eller herrfotboll, och det är tråkigt att vi ska behöva kommentera det men nu fokuserar vi på att bjuda in till en rejäl fotbollsfest imorgon.

Dörrarna öppnas klockan 18:00. Ingen åldersgräns och fri entré.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

FIRA MOROTSDAGEN MED OSS

Kom och fira morotsdagen med oss 4/4. Vi bjussar på morotskaka till kaffet efter lunchen i alla våra restauranger. KLICKA HÄR FÖR ATT SE DAGENS

MILJÖDIPLOMERING

Wohooo, idag firar vi lite extra! FC Gruppen är miljödiplomerade ännu ett år, vilket vi är otroligt stolta över. LÄS MER OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE HÄR

Är du vår nästa kock?

Just nu söker vi en kock till vårt kök på Elmia, är du den vi söker? LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN HÄR

Denna webbplatsen använder cookies