fbpx

Beställningsvillkor

Allmänna beställning- och betalningsvillkor gäller om inte annat skriftligt avtalats mellan parterna.

Allmänna beställning- och betalningsvillkor.

Beställningsvillkor.

 1. Samtliga priser på vår hemsida och i våra offerter är exkl. moms om inte annat skriftligt kommunicerats. Momssatserna beror på produkt och syfte (6%, 12% samt 25%)
 2. Leveransavgift tillkommer per leverans. Om inte annat offererats debiteras 495 SEK/ leverans på vardagar (mån- fre.) mellan 07:00- 17:00 och 595: -SEK/leverans övriga tider.
 3. För avbokning gäller följande: Företag och föreningar som omfattas av den så kallade ”UTP- Lagen” har rätt att avboka sin beställning gällande mat fram till 30 dagar innan leveransdatumet. Efter detta debiteras 100% av ordersumman. Privatpersoner och företag som ej omfattas av lagen har rätt till fri avbokning fram till 14 dagar innan leverans.

  Gällande övriga tjänster så som personal, dryck, möbler kan detta avbokas kostnadsfritt fram till 7 dagar innan leverans.

  Vid projektledning debiteras alltid nerlagd tid.

 4. Det beställda antalet portioner/utrustning/timmar går att justera 10% upp eller ner fram till 3 dagar innan beställningens datum.
 5. Specialkost måste vara oss tillhanda senast 7 dagar innan beställningens datum. Vi garanterar att vi ej använder anmälda allergener och anmälda önskemål i maten men kan ej 100% garantera att spår ej finns i maten på grund av till exempel att de finns i tillagningsköket eller att en gäst bytt uppläggningsbestick på en buffé.
 6. Ej returnerad utrustning debiteras med full debitering av inköpspriset för produkten eller motsvarande produkt. Eventuella extra hämtningar pga. ej ihop plockad/framställda returer debiteras enligt ordinarie leveransavgifter.

Betalningsvillkor.

 1. Efter genomförd beställning skickas en faktura, 10 dagar. Fakturan skickas till det bolag/adress/mejl som uppgetts och framgår i orderbekräftelsen.

  Det åligger kunden att ha koll på att dessa uppgifter stämmer. Vid försening debiteras dröjsmålsränta (8,5%).