fbpx

Matsäkerhet

Matsäkerhet på FC Gruppen

FC Gruppen är ett av Sveriges största cateringföretag och gör varje år över 4000 cateringuppdrag med allt från frukost till banketter. Cateringverksamheten är företagets huvudsakliga inriktning och vi har flera heltidsanställda som enbart jobbar med denna del. FC Gruppen sköter alla led, från tillagning till servering, helt med egen personal och utrustning. Vi har 2 stycken lastbilar som heltid 7 dagar i veckan kör ut och hämtar in mat. Tack vare vår satsning på kvalitetssäkring och utrustning finns det ingenting som binder oss till att enbart göra uppdrag i Jönköpings kommun och varje år åker vi ut ett antal gånger i landet och gör större event även på andra orter.

Under åren har vi investerat mycket pengar i att kunna hålla kyl- respektive värme kedjan på all mat vi levererar. All mat ska lagas med en bra råvara och budgeten för ett arrangemang ska aldrig vara så liten att kvaliteten på maten eller säkerheten under transporten påverkas.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar för att kvalitetssäkra just ditt event! Läs mer om FC Gruppens hållbarhet här!

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!

Denna webbplatsen använder cookies