fbpx

Thomas Ravelli nästa gäst i ”Oss smålänningar emellan”

Det är 25 år sedan Thomas Ravelli hjälpte Sverige till ett VM-brons i fotboll den varma sommaren 1994. Nu, nyss fyllda 60 år, gästar han Staffan Lindeborg i ”Oss smålänningar emellan” som flyttar in på kulturhuset Spira måndagen den 18 november.

Samma kväll som Thomas Ravelli kommer till Jönköping spelar Sverige den sista EM-kvalmatchen mot Färöarna. Klarar Sverige ett oavgjort resultat borta mot Rumänien dagarna före, är chanserna mycket stora att Sverige får uppleva ännu ett EM-slutspel.

Jag tror att det går vägen och det ska bli roligt att få ”tjöta” med Lindeborg den här kvällen, säger Thomas Ravelli.

När jag debuterade i landslaget tidigt 80-tal i en landskamp i Finland var det Staffan som intervjuade mig efteråt, fortsätter han.

Det är 40 år sedan Thomas debuterade i allsvenskan med sitt Öster och i landslaget gjorde han 143 landskamper. På meritlistan finns sex SM-guld och på senare år ett par imponerande segrar i både Mästarnas Mästare som i Superstars.

Allt kan hända när man har Ravelli på en scen och det blir två underhållande ”samtals-halvlekar” med denna smålänning, säger Staffan Lindeborg.

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

LUNCH PÅ ARNE BAGERI & BUTIK

Det stämmer, Arne har premiär för sin lunch imorgon!Måndag – Fredag mellan 11-14 har du möjlighet att äta en vällagad husman, sallad, bröd, valfri dryck,

Lustfyllt har blivit med brunch

Äntligen kan vi gå ut med nyheten att Lustfyllt har premiär för sin brunch nu på lördag 25/9. Alla söndagar framöver har du möjlighet att

TRE UTSÅLDA KVÄLLAR!

Vilken succé, redan tre utsålda kvällar av En Magisk Jul!Och det blir ingen magisk jul utan vår magiska Laila Adèle. Laila som besitter en av