fbpx

Två nya pop up-restauranger öppnar idag

Restaurangmat hem till ytterdörren, drive-through och digitala evenemang är några av alla nya koncept som arbetats fram under pandemin inom FC Gruppen. I höstas öppnade vi en pop up-restaurang i Habo och idag öppnas ytterligare två i Jönköping.

Med sina sex kvadratmeter är pop up-restaurangen i Habo en av Sveriges minsta restauranger. Här har vi på FC Gruppen genom Hemcatering.se serverat husmanskost som take away-lunch sedan i höstas och förra veckan placerades en restaurang utanför Nybergs bil och en utanför K-Bygg på Hedenstorp som båda två öppnar idag.

Kan inte gästerna komma till oss får vi komma till dem, det är hela tanken med pop up-restaurangerna. Maten tillagas i vårt kök på Elmia och körs ut till pop up-restaurangerna av våra cateringchaufförer. Satsningen hade inte varit möjlig utan samarbetet med Nybergs och K-Bygg som också ser fördelar med restaurangerna.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Pop up-restaurangen i Habo var egentligen planerad att byta läge i februari men det fanns inte på kartan för Habo-borna och transporten avbokades.

Från den dagen vi gick ut med att restaurangen skulle flytta fick vi massvis med mail, telefonsamtal och inlägg i sociala medier från kunder som bad oss om att stanna kvar. Det var bara att avboka transporten och istället öppna upp två nya pop up-restauranger.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

BESTÄLL NYÅRSCATERING

Vi närmar oss nyårsafton, och visst vore det skönt att bara få vara efter julstöket. Medan du fixar festen, lagar vi maten! Beställ 3-rätters till

Jönköpingsdagen 2024

NU ÄR BILJETTERNA SLÄPPTA TILL JÖNKÖPINGSDAGEN 2024! Den självklara mötesplatsen för dig som vill veta mer, bli inspirerad och diskutera Jönköpings framtida utbyggnad. Jönköpingsdagen är

BRUNCH

Välkommen att äta brunch på Lustfyllt!Varje söndag 10 – 14 serverar vi vår nykomponerade fräscha höstbrunch! Läs mer om menyn och boka bord här

Denna webbplatsen använder cookies