fbpx

Två nya pop up-restauranger öppnar idag

Restaurangmat hem till ytterdörren, drive-through och digitala evenemang är några av alla nya koncept som arbetats fram under pandemin inom FC Gruppen. I höstas öppnade vi en pop up-restaurang i Habo och idag öppnas ytterligare två i Jönköping.

Med sina sex kvadratmeter är pop up-restaurangen i Habo en av Sveriges minsta restauranger. Här har vi på FC Gruppen genom Hemcatering.se serverat husmanskost som take away-lunch sedan i höstas och förra veckan placerades en restaurang utanför Nybergs bil och en utanför K-Bygg på Hedenstorp som båda två öppnar idag.

Kan inte gästerna komma till oss får vi komma till dem, det är hela tanken med pop up-restaurangerna. Maten tillagas i vårt kök på Elmia och körs ut till pop up-restaurangerna av våra cateringchaufförer. Satsningen hade inte varit möjlig utan samarbetet med Nybergs och K-Bygg som också ser fördelar med restaurangerna.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Pop up-restaurangen i Habo var egentligen planerad att byta läge i februari men det fanns inte på kartan för Habo-borna och transporten avbokades.

Från den dagen vi gick ut med att restaurangen skulle flytta fick vi massvis med mail, telefonsamtal och inlägg i sociala medier från kunder som bad oss om att stanna kvar. Det var bara att avboka transporten och istället öppna upp två nya pop up-restauranger.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna

Vi söker nya medarbetare

Efter det gångna årets tuffa utmaningar är vi otroligt glada över att kunna säga att vi nu söker nya medarbetare: en kökschef, en kallskänka och

Lunch till arbetsplatsen!

Lunch till arbetsplatsen! Många företag och organisationer börjar komma tillbaka till arbetsplatsen igen och väljer att beställa lunch direkt till jobbet. En fräsch pokebowl, en