fbpx

Två nya pop up-restauranger öppnar idag

Restaurangmat hem till ytterdörren, drive-through och digitala evenemang är några av alla nya koncept som arbetats fram under pandemin inom FC Gruppen. I höstas öppnade vi en pop up-restaurang i Habo och idag öppnas ytterligare två i Jönköping.

Med sina sex kvadratmeter är pop up-restaurangen i Habo en av Sveriges minsta restauranger. Här har vi på FC Gruppen genom Hemcatering.se serverat husmanskost som take away-lunch sedan i höstas och förra veckan placerades en restaurang utanför Nybergs bil och en utanför K-Bygg på Hedenstorp som båda två öppnar idag.

Kan inte gästerna komma till oss får vi komma till dem, det är hela tanken med pop up-restaurangerna. Maten tillagas i vårt kök på Elmia och körs ut till pop up-restaurangerna av våra cateringchaufförer. Satsningen hade inte varit möjlig utan samarbetet med Nybergs och K-Bygg som också ser fördelar med restaurangerna.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Pop up-restaurangen i Habo var egentligen planerad att byta läge i februari men det fanns inte på kartan för Habo-borna och transporten avbokades.

Från den dagen vi gick ut med att restaurangen skulle flytta fick vi massvis med mail, telefonsamtal och inlägg i sociala medier från kunder som bad oss om att stanna kvar. Det var bara att avboka transporten och istället öppna upp två nya pop up-restauranger.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Dela denna nyhet

Senaste nyheterna

Det blir en Diggiloosommar 2023!

Sommaren må kännas långt borta men visst längtar man?Vi kan stolt presentera att vi åker ut på ännu en Diggilooturné, sommaren 2023. FC Gruppen står

CHARK SM

Nu befinner sig FC Gruppen och FC Production på plats i Göteborg, närmre bestämt Eriksberghallen. Imorgon är det dags för att kicka igång Chark SM,

Lustfyllt förvandlas till en gåta

Vill du ha mer än bara ett julbord? Då ska du besöka Lustfyllt 16 och 17 december. Mordteatern kommer på besök och under kvällen får