fbpx

Två nya pop up-restauranger öppnar idag

Restaurangmat hem till ytterdörren, drive-through och digitala evenemang är några av alla nya koncept som arbetats fram under pandemin inom FC Gruppen. I höstas öppnade vi en pop up-restaurang i Habo och idag öppnas ytterligare två i Jönköping.

Med sina sex kvadratmeter är pop up-restaurangen i Habo en av Sveriges minsta restauranger. Här har vi på FC Gruppen genom Hemcatering.se serverat husmanskost som take away-lunch sedan i höstas och förra veckan placerades en restaurang utanför Nybergs bil och en utanför K-Bygg på Hedenstorp som båda två öppnar idag.

Kan inte gästerna komma till oss får vi komma till dem, det är hela tanken med pop up-restaurangerna. Maten tillagas i vårt kök på Elmia och körs ut till pop up-restaurangerna av våra cateringchaufförer. Satsningen hade inte varit möjlig utan samarbetet med Nybergs och K-Bygg som också ser fördelar med restaurangerna.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Pop up-restaurangen i Habo var egentligen planerad att byta läge i februari men det fanns inte på kartan för Habo-borna och transporten avbokades.

Från den dagen vi gick ut med att restaurangen skulle flytta fick vi massvis med mail, telefonsamtal och inlägg i sociala medier från kunder som bad oss om att stanna kvar. Det var bara att avboka transporten och istället öppna upp två nya pop up-restauranger.

William Axelsson, VD för FC Gruppen

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna