fbpx

FC EVENT

“Wow! Du skulle ha varit där!”


Det är så vi vill att dina gäster ska säga, när de berättar om ditt event för sina vänner. 
“Det går nästan inte att beskriva i ord.” 
För hur beskriver man egentligen den där känslan, när allting bara… stämmer? 

Känslan när dofter, smaker, färger och ljud smälter samman till det där odefinierbara. Den där som gör att man minns någonting flera år senare – med ett stort leende.
Tonerna från bandet som blandas med sorlet och skratten. Glasen som klirrar när det skålas över välsmakande maträtter, och applåderna som rungar efter inspirerande tal och framträdanden. 
De där magiska ögonblicken som stannar kvar i minnet. Genomarbetade upplevelser och koncept, skräddarsydda för att lyfta och stärka ditt varumärke. 
Det är de stunderna vi brinner för. .

FC Event har många års erfarenhet av att arrangera möten mellan människor. En av våra styrkor är vår storlek. Vi skapar och projektleder inte bara eventen utan genom FC Gruppen levererar vi även många av de andra leden och kan på så sätt garantera och kvalitetssäkra hela kedjan. Vi tillför det där lilla extra som det pratas om efter. I nära samarbete med våra uppdragsgivare skräddarsyr vi lösningar efter era behov och syften.

FC Event har genom åren arrangerat 100-tals stora event och är specialiserade inom företagsevent, middagar, konferenser och kongresser. Våra kunder är allt från statliga myndigheter till kommuner, privata bolag, universitet & föreningar.Vi jobbar rikstäckande och vet vad som krävs för att alla gäster ska vara exalterade innan eventet och inspirerade och nöjda efteråt.

Eventplanering

Inom våra bolag och verksamhetsområden har vi kompetensen som krävs. Vi har projektledare, kökschefer, serveringsansvariga, transportansvariga, barchefer samt projektledare för scen, ljud, ljus, kameraproduktion och bild. Anlitar du oss får du en kontaktperson och en ansvarig för hela eventet.

Catering till alla event

Näringsrik, god mat från ett av Sveriges största och mest välrenommerade cateringföretag.
Med brett utbud, kunskap och passion levererar vi mat för alla tillfällen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!