fbpx

FC EVENT

Event värda att minnas

FC Event har många års erfarenhet av att arrangera möten mellan människor. En av våra styrkor är vår storlek. Vi skapar och projektleder inte bara eventen utan genom FC Gruppen levererar vi även många av de andra leden och kan på så sätt garantera och kvalitetssäkra hela kedjan. Vi tillför det där lilla extra som det pratas om efter. I nära samarbete med våra uppdragsgivare skräddarsyr vi lösningar efter era behov och syften.

FC Event har genom åren arrangerat 100-tals stora event och är specialiserade inom företagsevent, middagar, konferenser och kongresser. Våra kunder är allt från statliga myndigheter till kommuner, privata bolag, universitet & föreningar.Vi jobbar rikstäckande och vet vad som krävs för att alla gäster ska vara exalterade innan eventet och inspirerade och nöjda efteråt. 

Eventplanering

Inom våra bolag och verksamhetsområden har vi kompetensen som krävs. Vi har projektledare, kökschefer, serveringsansvariga, transportansvariga, barchefer samt projektledare för scen, ljud, ljus, kameraproduktion och bild. Anlitar du oss får du en kontaktperson och en ansvarig för hela eventet.

Lokaler till event

Vi jobbar i såväl våra egna lokaler som våra kunders, hyrda anläggningar samt byggda anläggningar. Kontakt oss så hjälper vi er hitta rätt lokal för just ert event!

Catering till alla event

Näringsrik, god mat från ett av Sveriges största och mest välrenommerade cateringföretag.
Med brett utbud, kunskap och passion levererar vi mat för alla tillfällen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss redan idag!