Stående rätt:
Smörrebröd med närproducered rökt lax, citron och tartaresås 125kr

Måndag:
Småländsk fläskfilégryta med äpplen från vätterfrukt, svamp och örtcrème
Veg: Lins och sötpotatiscurry med jasminris

Tisdag:
Raggmunk med stekt fläsk från småländska gårdar och rårörda lingon
Veg: Potatis och purjolöksbiffar med tomatkompott och ruccola

Onsdag:
Nötbog från Ölanda säteri med rostade rötter, rödvinssås och aioli
Veg: Panerad zucchini med dragonemulsion och bakad tomat

Torsdag:
Grillad kycklingfilé från Öland med senap, rostad potatis och tomatkompott
Veg: Spenatravioli med pumpasoppa och salta popcorn

Fredag:
Lasagne på nötfärs från Bjursund med ruccola, parmesan och salsa verde
Vegetarisk lasagne med ruccola, parmesan och salsa verde

Lördag:
Fikabuffé 11-18

Söndag:
Fikabuffé 11-18