Veckans fisk:
FC Gruppens egenrökta lax med het potatissallad och gräslökscrème

Måndag:
Kycklinggryta på öländsk kyckling med svamp, senap, chili och jasminris  
Veg: Misobakad aubergine med bönragu

Tisdag:
Småländsk kotlettrad med gräddstuvad svamp och potatisstomp
Veg: Nudelwook med söt chilidressing och rostade frön

Onsdag:
Pannbiff på svenskt kött med ölbrässerad lök, kokt potatis och rårörda lingon 
Veg: Fruktigt kokosris med tofu och tamarind

Torsdag:
Nötbog från Ölanda säteri med rostade rötter, aioli och rödvinssås 
Veg:  Panerad grillost från Najas med rostade rötter och aioli

Fredag:
Lasagne på nötfärs från Bjursund med syrade tomater och parmesan
Veg: Sötpotatisbiffar med citronsås och koriander