fbpx

Stående rätt:  
Elmias wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon (Svensk färs) 

Måndag: 

Kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås och bakad tomat (NP) 
Torskrygg med sandefjordsås, sparris och dillslungad potatis (M) 
Zucchinibiff med potatisgratäng, bakad tomat och örtcrème (M)  

Tisdag: 
Lasagne på nötfärs från Bjursund med västerbottenost och ruccola (NP) 
Panerad flundra med kall dillssås och kokt potatis 
Pumpasoppa med chilistekt tofu och rostade solrosfrön (M) 

Onsdag: 
Småländsk fläsksida med potatispuré, gräddsås, smörbakat äpple och rödlöksmarmelad (NP) 
Fishcake med couscoussallad, koriandermajonnäs och grillad vattenmelon  
Bakad spetskål med potatispuré, smörbakat äpple och rödlöksmarmelad (M) 

Torsdag: 
Mustig fläskgryta på småländsk gris med svamp, lök, senap och basmatiris (NP) 
Getostbakad lax med soltorkad tomatcrème och rostad potatis 
Palak halloumi med spenat, ingefära och basmatiris  

Fredag: 
Kycklingburgare med coleslaw, bbq-sås, pickles och klyftpotatis (NP) 
Torskrygg med stuvad grönkål, grillad citron och persiljeslungad potatis (M) 
Vegetariskburgare med coleslaw, bbq-sås, pickles och klyftpotatis  

 *M – Miljömärkt
**NP – Närproducerat