Måndag:
Kyckling från Öland med ris, currysås och smörbakat äpple
Tisdag:
Plommonspäckad fläskkarré från Småländska gårdar med gräddsås, kokt potatis och äppelkompott på äpple från Rudenstams
Onsdag:
Laxbiff med glasnudelsallad, kimchi och chilidressing
Torsdag:
FC Gruppens köttbullar på svensk färs med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Fredag:
Dirty Friday!
Hamburgare på nötfärs från Bjursund med hembakat briochebröd, rökt sidfläsk, karamelliserad lök och tryffelaioi samt rostad potatis
Stående rätt:
Elmias Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon
(vid catering kostar denna rätt 135 kr exkl. moms)
Veckans vegetariska:
Svamp- och bönbiff med potatispuré och senapssås