Måndag
Fläsk ytterfilé med rostad morot- och potatis, äppelmos & gröna bönor
Flundrafilé, vitvinssås, gröna bönor & dillslungad potatis
Krämig blomkålsgryta med kokos, ärtor, grön curry & ris
Tisdag
Kycklingfilé i senapssås, kokt potatis & ärtor
Sojamarinerad lax med sesambakad broccoli, nudelsallad & wasabimajo
Rödbetsbiff på småländska betor, bakad päron och chevrecreme
Onsdag
Pepparstekt karré, ugnsbakad lök- och rosépepparpotatis & RVS
Stekt torsk, potatispuré, rostad morot & RVS
Vegetarisk paj med ricotta och tomater & grönsallad
Torsdag
Ved rökt, fetaost- och bacon fylld köttfärslimpa, mustig tomatsås & ris
Panko panerad fisk, remouladsås, kokt potatis & ärtor
Kikärts- och böngryta med tomat och paprika & ris
Fredag
Helstekt fläskfilé i krämig dragon- och senapssås & rostade rotfrukter
Citronbakad torskrygg, kokt potatis & fänkålssås
Vegetariskt paella & örtmajo