Veckans fisk:
Saffransdoftande fiskgryta med tomat, paprika, ris och rostad majsaioli
Måndag:
Öländsk kycklingfilé med skånsksenapssås och potatispuré
Veg: Svamp och tomatragu med potatispuré
Tisdag:
Plommonspäckad fläskkarré från Småland med gräddsås och kokt potatis
Veg: Frittata med svamp och tryffel serveras med olivsallad och aioli
Onsdag:
Baconlindad köttfärslimpa på svenskt kött med champinjonsås och rostad potatis
Veg: Örtbakad portabello med confiterade tomater, rostad potatis och örtcrème
Torsdag:
Mustig köttgryta på Småländskt högrev och ris
Veg: Kryddig linscurry med ris och crème fraiche
Fredag:
Biff ala Lindström med stekt ägg, skysås och rostad potatis
Veg: Falafel med hummus, tahini, baba ganoush och libabröd