Måndag
Helstekt kotlett med potatisgratäng och pepparsås
Saffransbakad lax med räkor och potatisstomp
Kikärtscurry med kokosgrädde, paprika, chili, vitlök, samt ris
Schnitzel från småländska gårdar med bearnaisesås

Tisdag
Svenskt stekt fläsk med löksås och rårörda lingon
Dagens fångst
Svamppasta med vitt vin, parmesan och spenat
Schnitzel från småländska gårdar med bearnaisesås

Onsdag
Boeuf bourguignon gjort på svenskt högrev samt potatispuré
Stekt fångst med dansk remouladsås
Gratinerad portabellosvamp med ljummen linssallad
Schnitzel från småländska gårdar med bearnaisesås

Torsdag
Jordärtskocksoppa med svensk kyckling och pannkakor, sylt, vispad grädde
Dagens fångst med ägg och persiljesås
Vegetarisk jordärtskockssoppa med jordärtskockschips och pannkakor, sylt, vispad grädde
Schnitzel från småländska gårdar med bearnaisesås

Fredag – Guvernörens frukost 08.00-10.00
Indisk gryta (Vindaloo) gjort på svenskt kött med ris, jordnötter och spiskummin
Dagens fångst
Vegetariska morotsbiffar med tzatziki
Schnitzel från småländska gårdar med bearnaisesås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *