fbpx

Vi söker nya medarbetare

Efter det gångna årets tuffa utmaningar är vi otroligt glada över att kunna säga att vi nu söker nya medarbetare: en kökschef, en kallskänka och extrapersonal till FC Gruppen i Jönköping! Gemensamt för kökstjänsterna är att vi söker personer med ett genuint intresse för matlagning som är vana vid att arbeta i ett högt tempo. Vi lagar all mat från grunden till våra lunchrestauranger, mässor och catering. Under kvällar och helger har vi även kundevent och cateringleveranser där köket ansvarar för att leverera mat med god kvalitét.

Läs mer om respektive tjänst och ansök nedan.

Kökschef till FC Gruppen

 • Anställningsform: heltid, tillsvidare. Tillträde snarast.
 • Placeringsort och arbetsplats: Jönköping, Elmia
 • Anställningsvillkor: arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, även helger och kvällstid kan förekomma.
 • Sista ansökningsdag: 2021-07-31. Intervjuer sker löpande.

Om dig
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med kollegor som, liksom du, brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt och sätta gästen i första rummet. I teamet tycker du att alla är lika viktiga. Du är driven, målmedveten, noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har självklart ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster.

Relevant gymnasial utbildning är ett krav.
Du har erfarenhet av menyplanering, råvarukalkylering samt personalplanering.
Flerårig erfarenhet från köksarbete är högt meriterande.

Kallskänka till FC Gruppen

 • Anställningsform: heltid, tillsvidare. Tillträde snarast.
 • Placeringsort och arbetsplats: Jönköping, Elmia
 • Anställningsvillkor: arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, även helger och kvällstid kan förekomma.
 • Sista ansökningsdag: 2021-07-31. Intervjuer sker löpande.

Om dig
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med kollegor som, liksom du, brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt och sätta gästen i första rummet. I teamet tycker du att alla är lika viktiga. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har självklart ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster.

Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är högt meriterande.

Extrapersonal till FC Gruppen

 • Anställningsform: timanställning
 • Placeringsort: Jönköping
 • Arbetspass erbjuds dagar, kvällar och helger vid behov

Om dig
Som extrapersonal hos oss på FC Gruppen är du mitt i händelsernas centrum. Ett arbetspass kan likväl innebära att servera dagens lunch på någon av våra restauranger, stå i bar under ett event eller ställa bord och stol och duka för 500 gäster som sedan ska serveras en trerätters middag. I det här gänget har vi ständigt spring i benen med ett stort leende på läpparna och arbetar prestigelöst tillsammans. Du har självklart ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster.

Om oss och kontakt

FC Gruppen är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag verksamt inom catering, event, produktion, konferenser och restauranger. Vi startade 1993 med en tanke om att servera gästen allt från halva ostfrallor till fullständiga koncept. Idag är FC Gruppen är ett av Sveriges största cateringföretag och genomför varje år ca 4000 uppdrag till privatpersoner och företag. Vi hjälper gästen med allt från frukostfrallan till släktträffen och företagseventet.

Mikael Eriksson

mikael.eriksson@fcgruppen.se
0708-30 54 15

Alexander Perkins

alexander.perkins@fcgruppen.se
0721-82 53 15

Dela denna nyhet

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Senaste nyheterna

Mordteatern gästar Lustfyllt

Mordteatern återvänder till Lustfyllt den 5 och 6 november, nu med succéföreställningen ”Den sista Dansen”. En lustfylld kväll under 20-talets dekadens förvandlas till en dödlig

Welcome back to work

Hur beskriver man egentligen den där känslan, när allting bara… stämmer?  Känslan när dofter, smaker, färger och ljud smälter samman till det där odefinierbara. Den